Voor een snelle service en professionele dienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor, dat u op gewenste momenten in het jaar inzicht heeft in het actuele resultaat van uw onderneming. Op deze manier kunt u nog in het betreffende jaar uw bedrijfsbeleid aanpassen.

Wij richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf en particulieren waaraan wij een volledig dienstenpakket bieden. Uiteraard kunt u er voor kiezen om een gedeelte van uw administratieve werkzaamheden aan ons uit te besteden.

Doordat bij ons de lijnen kort zijn, kunnen wij vlot inspelen op uw administratieve behoefte. Het principe ‘afspraak is afspraak’ is voor ons dan ook vanzelfsprekend. Neem voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek contact met ons op.

Wij bieden onze diensten aan tegen een vaste prijs per jaar. Op deze manier weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Kortom, met vrouwelijke precisie nemen wij u alle administratieve lasten uit handen!